Oregon O11-1140 2T Ölçekli 2 Zamanlı Motor Yağı 1 LT

(0) Yorum - 0 Puan
Kategori
Stok Kodu
131354
Fiyat
14,20 EUR + KDV
*55,22 TL den başlayan taksitlerle!!
%30
414,17 TL
591,67 TL
 
 

 
OREGON O11-1140 2 Zamanlı 2T Motor Yağı Ölçekli 1 Litre
 
Uyumlu Ürün Grupları: İKİ ZAMANLI (2T) Motorlu Testere - Motorlu Tırpan - Sırt Tipi İlaçlama - Çit Kesme Makineleri
 

- Özel ölçekli ambalaj.

- API, TC performans sınıfıdır.

- Düşük gaz emisyonu ve kurum değeri sağlar.

- Yağ:Benzin karışım oranı 1:50 (%2). Örnek: 5 litre benzine 100ml Oregon 2T YAĞ

- Tüm 2 Zamanlı EURO2 Bahçe makineleri için idealdir.


API TC, JASO FC  ve  ISO-LEGD  ŞARTNAMELERİNİ KARŞILAMAKTADIR.

 

2 Zamanlı OREGON Motor Yağı

2T Simgesi, 2 zamanlı motor yağı olduğunu gösterir. Orijinal OREGON 2 zamanlı motor yağı kullanılmalıdır ve belirtilen yağ ve benzin karışım oranı uygulanmalıdır. 2 zamanlı yüksek devirli makineler için üretilmiş kaliteli ve yüksek devire dayanıklı 2 zamanlı motor yağı kullanılması, makine ömrü ve performansı açısından önemlidir. 2 zamanlı motorlarda yağ ve benzin karışımı tam ölçekle yapılıp, iyice çalkalanmalıdır. Yanlış yağ seçimi motora direkt veya dolaylı olarak,  garanti kapsamı dışında tutulan zararlar verebilir. Diğer yağlar makinenin yüksek çalışma devrine dayanamaz ve bir süre sonra sıvılaşır. Bu sebeple makineniz siz farkında olmadan yağsız çalışır ve ciddi zarar görür yüksek masraflar yapmanıza neden olur.




Ürün Bilgisi

Mükemmel yağlama. Düşük duman emisyonu ile daha temiz çalışma ortamı, Piston ve karter üzerinde daha az kurum oluşumu sağlar . Motor ömrünü uzatır. Daha az aralıklarla servis ihtiyacı. Kaliteli katkı maddeleri kullanılmıştır, bu katkı maddeleri yarış motorlarında da kullanılmaktadır. Motorun yatak sarmasına ve karbon oluşumu olasılığına karşı mükemmel koruma sağlar. Her  türlü 2 zamanlı motorlarda Testere, Tırpan Çit Budama, Jeneratör, İlaçlama Makineleri için idealdir. Kullanırken benzin ile yağ karışımında uygulayacağınız ölçüye dikkat ediniz. Benzine %2 (50:1) oranında yağ karışımı yapılmalıdır.


 


                                 

 

 

1. Benzin ve Yağ Karışımını özel bir kap/bidonda yapmanız gereklidir. Karışımı yaptığınız kap/bidonu mutlaka çalkalamalıyız.  Bu sayede benzin ve yağ iyice karışmış olacaktır.

2. Benzin + Yağ karışımı için kullanılan Kap/Bidonun daha önceden farklı amaçlarla kullanılmamış olmasına dikkat etmeliyiz
 
 3. Ölçek kullanmayı unutmamalıyız. Örneğin 4 Litre Benzin koyduğumuz kap/bidona 100 gram (0,1 Litre) yağ eklememiz gerekecek. Bu işlemi göz kararı yapmak yanlıştır. Kolaylık olması açısından yağ alırken ölçekli olanları tercih edebilirsiniz.

4.İçerisinde Benzin + Yağ olan ürününüzü çok uzun süre kullanmayacak iseniz mutlaka motorda kalan yakıtı bitirmeliyiz. Çünkü uzun süre kullanılmayan motorda yağ dibe çökecektir.

Eğer motor tiplerine çok aşina değilseniz aldığınız ürünün 2 zamanlı mı yoksa 4 zamanlı mı olduğunu mutlaka öğrenmeniz gerekir. Bu bilgi çok önemlidir çünkü 2 zamanlı motora yağ takviyesi ile 4 zamanlı motora yağ takviyesi tamamen farklıdır. Kullandığımız ürünlerde kaç zamanlı motor olduğu bilgisini kullanım kılavuzundan veya bizleri arayarak öğrenebilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Oregon O11-1140 2T Ölçekli 2 Zamanlı Motor Yağı 1 LT Türkiye'deki En Uygun Fiyatlı Oregon O11-1140 2T Ölçekli 2 Zamanlı Motor Yağı 1 LT Remaş Makina avantajlarıyla sitemizde bulabilirsiniz 131354
Oregon O11-1140 2T Ölçekli 2 Zamanlı Motor Yağı 1 LT

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.